25 jaar Tuincentrum De Biezen

Wat ooit begon als Kwekerij De Biezen, werd in het jaar 1993 Tuincentrum De Biezen. Met een oppervlakte van 2500 m2 opende het tuincentrum op de huidige locatie. In 1997 sloot Tuincentrum De Biezen zich aan bij de formule GroenRijk. In 1999 werd de vloeroppervlakte uitgebreid met 1500 m2 om te voldoen aan de steeds groter wordende vraag. Een verdere uitbreiding vond plaats in 2005. Er werd 2000 m2 toegevoegd. Deze ruimte werd onder andere gevuld met het Tuincafé, zodat bezoekers ook even rustig een kopje koffie konden drinken of een heerlijke lunch konden nuttigen tijdens het winkelen. Daarnaast kwam er ruimte voor dieren, dit zou later, vanaf 2012, ingevuld worden door de formule Jumper toe te voegen.

In 2012 nam Tuincentrum De Biezen afscheid van de formule Groenrijk en stond weer volledig op eigen benen. Sinds dat jaar werd ieder jaar een klein deel van het tuincentrum onder handen genomen. Zo werd in 2016 een stuk van de buitenruimte overdekt. In 2017 werd de bloembinderij onder handen genomen. Dit jaar wordt er geïnvesteerd om de parkeerplaatsen uit te breiden.

 

Eigenaar Maarten van den Heuvel: “Ik ben trots op onze winkel én onze medewerkers. Zij zorgen ervoor dat winkelen bij Tuincentrum De Biezen een heerlijke beleving is.”

 

De in het oog springende kerstshow is ieder jaar weer een aanrader. Maar ook de rest van het jaar is Tuincentrum De Biezen zeer de moeite waard om te bezoeken. Het vakmanschap van de medewerkers zorgt voor kwalitatief advies. En wat te denken van de laatste trends op de woon & sfeer afdeling waar merken zoals PTMD, Riverdale, Bunzlau en Casa Vivante te vinden zijn. De snijbloemenafdeling die voor ieder wat wils heeft en met leuke workshops door het jaar heen de creativiteit van haar klanten bevordert. De ruime keuze op de buitenplantenafdeling. Alles wat nodig is voor huisdieren in het Jumper-deel van de winkel. Het Tuincafé, waar menig lekkere lunch gegeten wordt en de kinderen heerlijk kunnen spelen in het speelparadijs.

 

Maarten van den Heuvel: “Sfeer voor in en om huis. Daar gaat het om. Dat onze klanten datgene vinden wat er voor zorgt dat hun huis echt hun thuis is. En dat ze volop kunnen genieten van hun tuin.”

In 2018 wordt het jubileum gevierd met iedere week een nieuwe actie waarbij 25% feestkorting gegeven wordt. 

Tot snel!

 

Wilt u laten weten wat u van Tuincentrum De Biezen vindt?

1) Ga dan naar onze Facebookpagina en laat een review achter.

2) Google ons. Aan de rechterzijde ziet u onze bedrijfsgegevens. Scrolt u naar beneden, dan ziet u "een review schrijven". 

 

Wij lezen uw review graag!