Wafels bakken door Running Team Laarbeek‏

Wafels bakken door Running Team Laarbeek‏

Running team Laarbeek gaat dit jaar wafels bakken bij Tuincentrum De Biezen op zaterdag 13 en 20 december en op zondag 14 en 21 december.
Op zaterdag starten we om 11.00 uur en op zondag om 12.00 uur.  
Wij gaan weer bakken voor het goede doel De Roparun.

Doelstelling is  om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor patiënten met kanker om het motto van de ROPA-run te kunnen uitvoeren:
"Trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".

En daar is veel geld voor nodig. Ook u kent in uw omgeving mensen die door deze ziekte getroffen zijn. En het is ontzettend fijn als zij ondersteund en geholpen kunnen worden.
De steun van de ROPA-run is ook in onze regio terecht gekomen: het hospice-centrum te Bakel heeft een bedrag van ruim € 50.000,- mogen ontvangen voor inrichting en ook het Catharina-ziekenhuis mocht  € 15.000,- ontvangen voor de aanschaf van een hoofdhuidkoeler (zie hiervoor: www.roparun.nl ). In 2013 kon het Elkerliekziekenhuis rekenen op een bedrag van € 15.500,- voor de aanschaf van een hoofdhuidkoeler, evenals het ziekenhuis te Weert

Bij dit artikel staat de foto van de finish van 9 juni dit jaar.

Volgend jaar starten op 23 mei vanuit Parijs en beginnen we weer aan de langste estafette loop, 520 km., van de wereld en hopen op de 2e Pinksterdag weer in Rotterdam aan te komen.

Data: , , en