Wafels bakken

Wafels bakken

Running Team Laarbeek in actie voor het goede doel!
Running Team Laarbeek en neemt  in 2014 voor de zevende keer deel aan de ROPA-run, de langste non-stop estafetteloop ter wereld van Parijs of Hamburg naar Rotterdam. Oorspronkelijk liep het parkoers van Rotterdam naar Parijs, vandaar ROPA-run. Twee jaar geleden is er voor het eerst ook vanuit Hamburg gestart, 570 kilometer.  Running Team Laarbeek gaat voor de tocht vanuit Hamburg.

Doelstelling is om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor patiënten met kanker om het motto van de ROPA-run te kunnen uitvoeren:

"Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".

En daar is veel geld voor nodig. Ook u kent in uw omgeving mensen die door deze ziekte getroffen zijn. Om zoveel mogelijk geld op te halen worden door Running Team Laarbeek wafels gebakken bij tuincentrum De Biezen. Kom deze lekkere wafels  proeven. U kunt ook de wafels in laten pakken en mee naar huis nemen. De gehele opbrengst gaat naar de Roparun.

De steun van de ROPA-run is ook in onze regio terecht gekomen, inloophuis De Cirkel heeft € 11,500 mogen ontvangen van de Roparun. Eerder heeft hospice De Populier in Bakel een mooi bedrag ontvangen en zijn oncologieafdelingen in ziekenhuizen in onze regio gesteund door middel van hoofdhuidkoelers.

 

Data: , , , , en