Tuinmeubelen

SALE tot 50% korting op alle tuinmeubels!

Tuinmeubelen
Heerlijk als we weer naar buiten kunnen. De dagen verlengen. Samen genieten van mooi weer. Avonden die wel oneindig lang mogen duren. 
Niets mooier als je in de zomer kunt genieten van een mooie set tuinmeubelen. Leuk aankleden met zomerse bloemen en je wilt niet anders dan naar buiten gaan en genieten van het prachtige weer! Ons assortiment
We hebben in ons assortiment verschillende merken waaronder Taste by 4 Seasons. Van dining sets tot lounge sets. En wil je een beetje van allebei? Kies dan voor één van de cozy dining sets: Daarin kunnen je naast chillen, ook een hapje eten. Ook ideaal als je gaat tafelen met kinderen, zij kunnen dan een tekening maken terwijl de ouders genieten van een heerlijke bbq. Voor iedereen
De tuinmeubelen zijn verschillend van kleur en materiaal en verschillend van stijl. Of je nu iets hips zoekt of klassiek. We hebben voor ieder wat wils.
Kom naar de winkel om onze tuinmeubelen te bekijken! Onze medewerkers staan voor u klaar om alle mogelijkheden te bespreken.

Parasols
In ons assortiment vind je free arm parasols. Het zijn grote parasols van 3 x 3 m of 360 cm doorsnee. De parasols kunnen 360 graden draaien.
Het Olefin doek is vuil- en waterafstotend en is uv bestendig. De Duraflex parasol kan extra kantelen (de Durasol parasol kent deze functie niet). 
De parasols zijn zowel rond als vierkant leverbaar. In taupe en dark grey.
 

U bent welkom in onze showroom voor het complete assortiment en prijzen van onze tuinmeubelen!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Jouw tuin