Napoleon

Er zijn diverse barbecues te verkijgen in onze winkel. De bbq's zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën, maar allemaal met de bekende hoge Napoleon kwaliteit.

- Gasbarbecues

- Houtskoolbarbecues

- Draagbare barbecues

 

Gasbarbecues

Binnen het Napoleon gasbarbecue assortiment vind je in onze winkel de Rogue serie gasbarbecues, de LE/LEX serie en de Prestige serie..

 

Rogue serie

Deze voordelige gasbarbecues zijn voorzien van alle gemakken zoals opbergruimte voor de gasfles, inklapbare RVS zijbladen, vier zwenkwielen voor optimale mobiliteit. In ons assortiment vind je:  

- Rogue 365-1

- Rogue 365-3 (met Sizzle-zone*)

- Rogue 425-1

- Rogue 425-2

 

 

LE/LEX serie

Daarnaast hebben we uit de LE/LEX serie de LE3. Deze barbecue is voorzien van een zijtafel met geïntegreerde ijs-/marinadebak en snijplank. Ook hier vind je de Sizzle Zone, een infrarood zijbrander. Bovendien heeft deze barbecue een keramische infrarood-achterbrander.

Prestige serie

De prestige 500 vind je ook in onze winkel. Met 4 RVS hoofdbranders, sizzle zone, RVS infrarood-achterbrander voor draaispit heb je een prachtige barbecue te pakken. Het grilloppervlak is maar liefst 71 x 45 cm. 

Houtskoolbarbecues

Graag barbecueen zonder gas? Dat kan natuurlijk ook. Denk dan eens aan:

- Houtskool-ketelbarbecue

- Pro Houtskoolbarbecue (in verschillende soorten)

Met de deksel en ketel van robuust platinumporselein en een grilloppervlak met een doorsnede van 57 cm. 

Draagbare barbecues

Graag de barbecue mee op vakantie? Of wil je de barbecue vaak verplaatsen. Dan zijn de draagbare barebecues ideaal. In ons assortiment vind je: 

- TravelQ PRO 285

- TravelQ PRO 285X

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues