Bloemenabonnement

Verse bloemen voor thuis?

Iedere week (of andere termijn) een mooie bos bloemen in uw huis. Wij bezorgen de bloemen thuis. We nemen uw voorkeur mee bij het maken van de boeketten, zodat u iedere week een boeket heeft naar uw smaak. Tijdelijk het abonnement stilzetten in verband met vakanties? Dat kan. 

Leuk cadeauidee: geef een bloemabonnement voor een bepaalde periode cadeau!

Hoe werkt het?

U geeft in de winkel aan hoe vaak u een boeket wilt ontvangen en voor welk bedrag. U kiest een (bruikleen)vaas. We bespreken uw voorkeuren en interieur zodat de bloemen perfect passen in uw huis. 

 

Verse bloemen voor uw kantoor?

Wij leveren ze. Iedere week brengen wij de bloemen op een voor u gewenst moment naar uw kantoor. Wij ontzorgen u compleet. Of het nu gaat om een boeket voor op de balie, een arrangement voor de vergaderzaal of voor specifieke kantoren. 

Viert u de verjaardag of jubileum van een collega? Wilt u uw secretaresse verrassen met secretaressedag? Geef uw planning aan ons door en u hoeft verder niets meer te doen, wij zorgen dat de bloemen op het juiste moment bij u op kantoor zijn.

Hoe werkt het?

Bespreek uw wensen met ons. Dat kan in onze winkel maar wij komen graag kijken om af te stemmen voor welke ruimtes u bloemen nodig heeft, zodat wij de bloemarrangementen hier precies op aan kunnen passen. Passend bij de plek waar u de bloemen plaatst.

 

 

 

 

 

 

 

   
 

 

 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Snijbloemen