Kerst 2018

Christmas Feelings

Voor het echte kerstgevoel kom je naar ons tuincentrum. Onze stylisten hebben weer een prachtige kerstshow ontwikkeld. Onze kerstshow is dagelijks te bewonderen. Dit jaar heeft de kerstshow het thema "Christmas Feelings". We gaan terug naar dat echte kerstgevoel van vroeger. Herinner je je het nog? Hoe jij vroeger kerstmis vierde? De warmte in huis. De lichtjes die zo mooi het huis verlichtten in het donker. Samen op de bank met chocolademelk (en wat slagroom). De kerstboom samen versieren. Dat heerlijke gevoel vind je nu ook terug in onze kerstshow. En of je nu houdt van traditioneel of industrieel, voor alle stijlen vind je in onze kerstshow leuke items. 

Uiteraard vind je ook onze leuke ijsberenpresentatie. Extra leuk dit jaar is de donatie die je kunt doen in onze ijsberenvijver: Alles wat hierin gedoneerd wordt, komt ten goede van Kika. 

Scandinavisch

De Scandinavische stijl is een strakke stijl waar veel hout wordt gebruikt. De kleuren wit en rood worden dit jaar gecombineerd met zwart.

 

 

Sweet chic

Glinsterende ballen, parels, engeltjes in verschillende soorten. De kerst waar alles iets meer mag zijn. Sweet Chic is romantiek ten top.

 

 

 

Misty lake

Combineer blauw, zilver en grijs en geniet van een magische sfeer in huis. Hoewel de kleuren ijzig klinken, leveren ze in de praktijk een warme combinatie op.

 

Christmas time

Houd je van kerst zoals kerst altijd geweest is? Kies dan voor deze nostalgische stijl, waarbij donkerrood, groen en goud nog altijd de boventoon voeren.

 

 

 

Industrieel botanisch

Voor iedereen die houdt van strakke en stoere vormen en materialen zoals metaal. In deze stijl wordt roestkleur gecombineerd met jeansblauw.

 

Loved by nature

Eén van de trends van deze tijd zijn natuurlijke materialen zoals hout en schors. Ook voor de kerstperiode zijn hier mooie producten voor verkrijgbaar. Olijf, roest en herfstrood zijn de kleuren die hier prachtig bij passen.

 

 

 

Hotel chic

Deze warme en sfeervolle stijl brengt kleuren als petrol, smaragd groen, berry en oker naar het kerstseizoen. Een rijke stijl waar veel mensen van genieten.Deze warme en sfeervolle stijl brengt kleuren als petrol, berry en oker naar het kerstseizoen. Een rijke stijl waar veel mensen van genieten.

 

Voor de kids

In onze kerstshow vind je ook diverse producten terug die uitermate geschikt zijn voor een gezin met kleine kinderen. 

 

 

 

 

Ook kunstkerstbomen zijn te vinden in ons assortiment. Evenals de verlichting voor in de boom.

Bezoek onze kerstshow en laat je inspireren!