Kerst 2019

"Lichtjes in het duister"

De kerstshow bij Tuincentrum De Biezen is al jaren de leukste uit de omgeving. Ook dit jaar zijn we met onze show: Lichtjes in het duister, wederom genomineerd voor de "Beste Kerstshow van Nederland". Ieder jaar weer bezoeken jong en oud de kerstshow van Tuincentrum De Biezen opzoek naar inspiratie maar ook voor de sfeervolle en prachtige styling met mooi versierde kerstkamers in alle modieuze kleuren.

Schitterend versierde bomen en de sprookjesachtige bouwwerken spreken jong en oud tot de verbeelding. Kinderen kunnen lekker meezingen en dansen met bewegende sneeuwpoppen en prachtige ijsberen. In de wensvijver zijn al muntstukken zichtbaar en hopelijk worden er de komende weken meerdere muntstukken bijgeworpen. De gehele opbrengst komt ten goede aan Stichting KiKa, Kinderen Kankervrij. Zo heeft Tuincentrum De Biezen afgelopen jaar €1050,87 kunnen doneren!

Laat u meenemen op een reis door de kerstshow van Tuincentrum De Biezen waar u honderden (kerst)artikelen boordevol inspiratie vindt voor het maken van de mooiste kerstversiering, optuigen van uw kerstboom, aankleden van het kerstdiner, vele cadeautips en nog veel meer. Heeft u trek gekregen van al dat winkelen, kom dan even tot rust in het gezellige tuincafé voor een heerlijke kop cappuccino uit het nieuwe Barrista apparaat, lekker met een stuk apfelstrüdel met slagroom om helemaal in de sfeer te blijven!

Heerlijk kerstshoppen en wegdromen bij Tuincentrum De Biezen in de gezelligste periode van het jaar. Probeert u zich maar eens in te houden! Om nog even in de sfeer te blijven kunt u op de weg naar huis nog even een zak heerlijke oliebollen meenemen bij de gebakskraam, die weer dagelijks voor de ingang te vinden is.

Kunt u niet wachten? Tuincentrum De Biezen is 7 dagen in de week geopend, kijk voor alle openingstijden op www.tuincentrumdebiezen.nl 
In welke stijl gaat u dit jaar uitpakken?