The Bastard

The Bastard kun je temmen, of het nu sneeuwt of juist bloedje heet is. Een Bastard staat altijd buiten. We know. Daarom is The Bastard oer-degelijk Dutch design. Gemaakt van de beste materialen, opgewassen tegen de elementen. Alleen het hoogwaardigste industrieel keramiek is goed genoeg. Bestand tegen zeer hoge temperaturen. Oersterk. Mocht het nodig zijn krijg je hierop 20 jaar garantie. Want een Bastard kan je dan wel in de kou laten staan, wij doen dat niet met jou.

Producten voor The Bastard

 • The Bastard Large 2020

  The Bastard Large 2020

  Wie op zoek naar de perfecte barbecue voor zijn of haar gezin gezin, moet haast wel uitkomen op onze The Bastard Large Solo 2020. De ideale grootte van deze barbecue zorgt ervoor dat elk culinair gerecht te maken is. Geen wonder dat onze Large de best verkochte the bastard van de afgelopen twee jaar is. Wil jij graag ervaren hoe deze barbecue eruitziet en de grootte beleven? Kom dan naar onze showroom en laat je verrassen.

   

  Eigenschappen

  Inclusief Square Plate Setter ja
  Inclusief Ash Lifter ja
  Inclusief Houtskool Mand ja
  Rooster ⌀ 49cm
  Rooster Dikte 7mm
  Hoogte incl. standaard 127cm
  Totaal Gewicht 139KG
  Beschikbaar in Urban ja
  Tafels & Onderstel Inbegrepen
  Aantal Personen 2-8
  Rotisserie Optioneel los artikel (BB507)
  Infinity Gasket ja
  Draagbaar nee
  The Bastard
  1.199,00
 • The Bastard Medium 2020

  The Bastard Medium 2020

  Een barbecue die nooit in de wegstaat maar perfect is voor iedere tuin of balkon? Dan is deze Bastard Medium perfect om er voor de volle 100% tegenaan te gaan. Met dit formaat heb je namelijk toch nog voldoende ruimte op de grill om voor zo'n 8 personen te kunnen koken. De wieltjes op het onderstel maakt dat deze barbecue ook super makkelijk te verplaatsen is, tillen is dus niet meer nodig! Wil jij graag ervaren hoe deze barbecue eruitziet en de grootte beleven? Kom dan naar onze showroom en laat je verrassen.

  Eigenschappen

  Inclusief Square Plate Setter ja
  Inclusief Ash Lifter ja
  Inclusief Houtskool Mand ja
  Rooster ⌀ 42
  Dikte Rooster 6mm
  Hoogte Incl. Standaard 114cm
  Totaal Gewicht 101KG
  Beschikbaar in Urban ja
  Tafels & Onderstel Inbegrepen
  Aantal Personen 2-6
  Rotisserie nee
  Infinity Gasket ja
  Draagbaar nee
  The Bastard
  999,00