Klaar voor het buitenzitseizoen

Klaar voor het buitenzitseizoen

Het buitenzitseizoen staat op het punt te beginnen. Alle reden om uw tuin of balkon aan te kleden met kleurrijke zomerbloeiers. Zet meteen de stoelen buiten. En u wilt niet meer naar binnen!

Een paar uurtjes. Meer tijd kost het niet om uw balkon of terras aan te kleden voor het nieuwe buitenzitseizoen. Kom naar ons tuincentrum en zoek de mooiste zomerbloeiers uit; denk aan Margriet, Geranium, Fuchsia, Petunia en Lobelia. Wilt u graag een creatieve buitenruimte? Kies dan voor een bonte verzameling balkon- en terrasplanten. Liever iets rustigers, tegen het klassieke aan? Beperk u dan tot één kleur of ton-sur-tontinten. Keuze genoeg! In elk geval mogen Lobelia en Mandevilla (Balkon- en Terrasplant van het Jaar) niet ontbreken. Het is ook erg leuk (en leerzaam) om samen met kinderen planten uit te zoeken – zeker als ze er zelf ook één mogen uitkiezen en verzorgen.

Een zomer lang genieten
Zomerbloeiers uitgezocht? Denk dan ook nog even aan potten, potgrond, plantenvoeding en iets om onder in de potten te leggen (kleikorrels of potscherven). Vier het nieuwe buitenzitseizoen met een lekker koel drankje, zodra de planten op hun plek staan. En nu maar hopen op een lange, warme zomer, zodat u volop van uw kleurrijke buitenkamer kunt genieten.

Met boodschappenlijstje
Op www.ikenmijnplant.nl vindt u nog meer ideeën voor een kleurrijk buitenzitseizoen. Kies het thema dat bij u past (kinderen, klassiek, creatief of stoer) en laat u inspireren door de uitgewerkte stylingideeën – inclusief handig boodschappenlijstje. Zo wordt het wel heel makkelijk om uw balkon of terras zomerklaar te maken!