TUINCENTRUM DE BIEZEN KRIJGT JUMPER DIERENAFDELING!

TUINCENTRUM DE BIEZEN KRIJGT JUMPER DIERENAFDELING!

Beek en Donk – Na weken verbouwen is het woensdag 4 maart eindelijk zover. Tuincentrum De Biezen heeft een ruim 400 m2 grote Jumper De diersuper geïntegreerd in zijn tuincentrum. Maarten van der Heuvel is een samenwerking aangegaan met de landelijke keten met ruim 65 dierenspeciaalzaken door heel Nederland.  Dit is goed nieuws voor alle huisdieren en hun bezitters!

Jumper onderscheidt zich door een breed assortiment tegen lage prijzen. En dit alles zeer attractief en overzichtelijk gepresenteerd. “Onze dierenafdeling is nu een heel stuk groter geworden”, aldus Maarten van der Heuvel. “We hebben ons assortiment nog uitgebreider gemaakt met meer soorten van zogenaamde supermarktmerken als Whiskas en Pedigree. Daarnaast hebben wij nu ook een uitgebeid assortiment aan huismerken van topkwaliteit tegen nog scherpere prijzen. Ook het assortiment dierverzorging en dierenspeeltjes is veel groter geworden, een waar Walhalla voor dieren dus!”.


Op woensdag 4 maart a.s. opent de Jumper haar deuren in Tuincentrum De Biezen. Dit betekent feest voor zowel alle huisdieren als voor u! Houdt uw brievenbus in de gaten voor de folder of de advertentie in deze krant met spetterende openingsstunts. Alsof dit niet genoeg is kan iedere bezoeker van 5 t/m 8 maart tussen 12.00 en 16.00 uur een GRATIS professionele laten maken van hun huisdier.