Echte Nederlandse winter

Echte Nederlandse winter

En ineens was er sneeuw! Het weer in Nederland is grillig. Het ene moment kan de jas nog open en het volgende moeten de autoruiten weer gekrabd worden. Voor de vogels in de tuin is het dan ook geen pretje. Voedsel vinden is lastig en voor ons is het een kleine moeite om de vogeltjes een beetje te helpen. Hang leuke vetbollen in de tuin of maak een vogelhuisje met een pot pindakaas! Daar zijn ze dol op!

Voorbereiden op de sneeuw is iets wat we vaak vergeten. Als het eenmaal sneeuwt is het vervelend om dan de weg op te moeten om nog strooizoet te halen bijvoorbeeld. Zorg ervoor dat u de juiste materialen in huis heeft. Wat u minimaal nodig heeft om paden sneeuwvrij te houden, is een goede sneeuwschuiver en strooizout of zand. Wij kunnen u adviseren in ons tuicentrum, wat het meest geschikt is voor uw situatie.

Heeft u al een slee voor de kinderen? Ook deze zijn verkrijgbaar in ons tuincentrum! Denk tot slot aan een goede deurmat, warme kleedjes en kussens en openhaardhout! Zo kunnen we heerlijk genieten van dit prachtige winterweer.