Tuincentrum De Biezen wint ‘De Beste Kerstshow van Nederland 2019’

Tuincentrum De Biezen wint ‘De Beste Kerstshow van Nederland 2019’

Woensdag 4 december 2019 is Tuincentrum de Biezen in Beek en Donk winnaar geworden van ‘De Beste Kerstshow van Nederland 2019’, in de categorie tot 5000m2. Deze competitie wordt al meerdere jaren georganiseerd door vakblad TuinZaken samen met Tuinbranche Nederland.

 

Juryrapport

In het juryrapport staat het volgende: “Hier kom je echt lekker binnen in een kerstsfeer: met een kersttrein in een setting van een traditionele kerst in rood en groen. Het kerstgroen is hier fantastisch, en de show hebben ze net even anders opgezet: veel ruimtelijker waardoor je lekker kan dwalen en met mooie kleurstellingen. Leuk is het gebruik van de verschillende vloertjes, waardoor ook een andere sfeer wordt neergezet. Knap dat Tuincentrum De Biezen zich zo blijft ontwikkelen. Het is niet alleen een goede en commerciële show; het is ook heel prettig winkelen, zoals Tuincentrum De Biezen zelf zegt fun shoppen”.

 

“Dit jaar is het thema in de kerstshow van Tuincentrum De Biezen ‘Lichtjes in het duister’. De honderden kerstlichtjes door het gehele tuincentrum weerspiegelen dit thema. Het is een plek waar je goed in de kerstsfeer komt. Ook de fraaie open binderij, waar de bloemisten ter plekke heel creatief werk maken, sluit goed aan bij de kerstshow”.

 

Kika

Dit jaar heeft Tuincentrum De Biezen weer gedacht aan het goede doel. Zo zijn er twee wensvijvers aanwezig waar gedoneerd kan worden aan Kika. Zo heeft Tuincentrum De Biezen afgelopen jaar € 1050,87 mogen doneren.

 

Bent u ook benieuwd geworden naar onze kerstshow?